Andreea Pop-Avram

Andreea Pop-Avram

Echipa

Descoperind patologia neurologica si tot ce implica aceasta atat in munca cu pacientii adulti cat si cu copii am descoperit de fapt pasiunea si placerea profesionala. Acesta fiind motivul pentru care am decis ca trebuie sa deschidem un centru de recuperare si reeducare neurologica unde pacientii sa aibe posibilitatea de a opta pt mai multe terapii.

Obiectivul Centrului de Recuperare si Reeducare Neurologica ELISAR este de a pune la dispozitia pacientilor cu deficiente neuromotorii tratamente calitative, cu ajutorul echipamentelor moderne, la standarde Europene cu o echipa interdisiplinara bine pregatita si dornica de o perfectionare continua.

EDUCATIE SI FORMARE

In perioada 2002- 2006 am absolvit, COLEGIUL NATIONAL „ANA ASLAN” din TIMISOARA, sectia stiinte ale naturii.

In perioada 2006-2009 am absolvit UNIVERSITATEA DE MEDICINA SI FARMACIE „VICTOR BABES” DIN TIMISOARA, SECTIA BALNEO-FIZIO-KINETOTERAPIE SI RECUPERARE, terminand prin sustinerea lucrarii de licenta cu titlul: ”METODOLOGIA KINETOTERAPIEI IN PARALIZIA CEREBRALA” sub indrumarea D-lui Prof Dr. Armand Gogulescu.

In perioada 2010-2012 am absolvit Masterul in Neurofisioterapie din cadrul Universitatii Pablo de Olavide din Sevilla, Spania. Master ce consta in abordarea tuturor metodelor actuale din Spania si adaptarea acestora pacientiilor neurologici.

In martie 2012 am urmat un curs de nivele de evolutie motrica efectuat pe baza conceptului Le Metayer, metoda cu care lucrez inca din februarie 2011 in incinta centrului CIVET, centru de recuperare si rehabilitare pentru copii cu patologie neurologica din Mairena de Aljarafe (Sevilla, Spania).

In 2015 am urmat cursul Intensiv de Formare si Perfectionare in Paralizie Cerebrala din cadrul Scolii Universitare de Fisioterapie de la ONCE din Madrid, Spania.

Din august 2012 am inceput sa lucrez cu pacienti neurologici in cadrul clinici Dnului Dr. Bacos Cosma, profesand in activitatea de Fizioterapie Neurologica pe copii. Mi-am desfasurat activitatea in cadrul acestei clinici pana in noiembrie 2016, moment in care am incetat activitatea laborala datorita faptului ca am intrat in concediu de crestere copil.

Incepand cu luna aprilie 2013 am initiat programul de Hidroterapie impreuna cu Ioana Vartosu, asociatia Scoala Mamei Jr., si inca 2 voluntari. Totul incepand la initiativa unei mama din dorinta de a face accesibil acest gen de terapie copiilor cu patologie neurologica.

In Noiembrie 2018 am pus bazele Centrul de Recuperare si Reabilitare Neurologica Elisar din dorinta de a crea un loc unde pacientii cu deficit neuro-motor sa benefiecieze de toate tratamentele de care au nevoie in procesul de recuperare, tratamente care sa se ridice la standardele de calitate si implicare care imi caracterizeaza munca pana in acest moment.

Project Experience

Sorry, nothing found.

Sună acum