Implicare Socială

Asociatia ELISAR, impreuna impotriva dizabilitatii a luat nastere din dorinta de a sprijinii persoanele cu deficit neuro-motor care au nevoie de sedinte de recuperare medicala, sedinte de Kinetoterapie, Logopedie, Psihopedagogie, Terapie Ocupationala, Stimulare Orofaciala, etc., din dorinta de a le face accesibile sedintele de terapie.

 

Acesti pacienti, #capioniinostrii , cum ii consideram noi, au nevoie de terapii de recuperare pe termen lung. DA, pe termen lung…de cele mai multe ori lucreaza ani de zile pentru a dobandii un grad de independenta.

 

Intelegand ca este vorba de o munca de durata, intelegand ca este vorba de cheltuieli de cele mai multe ori greu de suportat am hotarat sa le venim in ajutor astfel am infiintat ASOCIATIA ELISAR, IMPREUNA IMPOTRIVA DIZABILITATII.

 

In cadrul Centrului ELISAR ne-am propus sa cream Un spatiu pentru toti, Un mediu unde sa crestem impreuna.

 

Si pentru ca ne pasa, ne pasa mult. Ne implicam social pentru #campioniinostrii. Ne simtim datori sa ne implicam in comunitatea din care facem parte, sa sprijinim persoanele cu dizabilitati, sa cream accesul la terapii de care au atat de mare nevoie.

 

Proiectele noastre sociale sa ne aduca mai aproape de #campioniinostrii si de familiile lor, de suflete lor si de suferinta lor. Sunt parte din comunitatea noastra. In acest fel avem certitudinea că putem ajuta la construirea unei societăți mai sănătoase, mai bune, mai pline de bucurie. 

 

Pe voi, vă încurajăm să vă alăturați cauzei noastre. Așa cum puteți și cum considerați. Ne dorim să formăm o comunitate de oameni cărora să le pese de ceea ce se întâmplă în jur. 

MODEL CONTRCAT SPONSORIZARE

DESCARCA AICI ⇒

Redirecționează 3,5% gratuit

Completează, semnează și depune formularul 230 online, într-un minut, fără drumuri la ANAF.
Redirecționează

DATE CONTACT:

Asociația Elisar, Împreună împotriva dizabilității
Email: asociatiaelisar@centrulelisar.ro
CIF: 44255375
Sediu Social: Str Alexandru Donici Nr 27, Timisoara, Jud Timis, Cod 300621

PENTRU DONATII:

Titular : ASOC ELISAR,IMPR IMPOTRIVA DIZABILITATII
IBAN : RO10 RZBR 0000 0600 2264 3311
Moneda : RON
Nume banca : Raiffeisen Bank
Cod Swift : RZBRROBU

Ne găsiți pe Facebook:

FORMULAR CONTACT

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu stocarea si procesarea datelor tale de catre acest site conform Politicii de confidentialitate

Sunt de acord

Sună acum