Despre noi

Centru de recuperare și reabilitare neurologică EliSar

Centru de recuperare și reabilitare neurologică EliSar a apărut din dorinta de a pune la dispozitia pacientilor cu deficit neuro-motor un centru multidisciplinar cu terapeuti dedicati si implicati, dornici de a progresa in plan profesional.

Cu o echipa condusa de Andreea Mihaela Pop, absolventa a Facultati de Balneo-Fizio-Kinetoterapie si Recuperare din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Victor Babes, Timisoara, Masterant in NeuroFizioterapie si specializata in Paralizia Cerebrala.

Avem experienta in recuperarea neuro-motorie de aproape 10 ani si ne dorim sa oferim servicii calitative la standarde europene tuturor pacientilor cu deficit neuro-motor. Fie ca este vorba de paralizii cerebrale, distrofii musculare, hidrocefalii, sindroame genetice, autism, accidente vasculare cerebrale, scleroza multipla, leziuni neuronale, Parkinson etc., pacienții au nevoie de servicii complexe de recuperare medicală, neurofizioterapie, consiliere psihologică, logopedie, terapie ocupationala și ergoterapie.

Pasiunea si implicarea echipei noastre ofera pacientilor nostrii sansa de a beneficia de servicii calitative si implicit de cele mai bune sfaturi in ceea ce priveste obtinerea si mentinerea rezultatelor propuse atat pe termen scurt cat si pe termen lung. Motivati de dorinta de a creste calitatea vietii pacientilor nostrii ne-am propus sa cream

Un spatiu pentru toti, Un mediu unde a crestem impreuna.

Centru de Recuperare și Reabilitare Neurologică Elisar este locul in care vei gasi raspunsuri si solutii clare pentru problemele tale de motricitate.Elisar este un centru de top in recuperarea afectiunilor motorii, indiferent de natura lor, de la afectiuni neurologice, afectiuni ereditare, boli degenerative, boli cronice, sindroame genetice si innascute sau capatate; cu o abordare integrata – ofera tot ce presupune procesul de reabilitare.

Afla mai mult despre noi si vino sa ne cunosti facand o programare pe site sau la numarul de telefon 0730919414.

Centrul de recuperare și reabilitare neurologică EliSar

Cu o echipa de specialisti de top in recuperarea afectiunilor neuro-motorii ce iti stau la dispozitie de la evaluarea initiala pana la tratament si recuperare medicala completa.
Sună acum